Polen

Med sin nære beliggenhed og talrige befolkning har Polen væsentlig og voksende betydning for dansk erhverv. Polen er således blevet både leverandør af mange ydelser og varer til Danmark samt et stort eksportmarked for Denmark og samarbejdet forventes at stige i fremtiden. Det er specielt de mindre og mellemstore virksomheder som har store uudnyttede potentielle for vækst igennem forretningsudvikling i og med Polen.


Selv om de to lande næsten er naboer har de sine særprægede kulturer, sprog, lovgivning, værdier og handlingsmønstre som medfører at etablering og drift af succesfuld forretning i/med Polen kræver strategisk tilgang til håndtering af de naturlige barrierer, hvor bl.a. opbygning af grundlæggende kompetencer indenfor gensidig forståelse af forretningskultur, kommunikation, lovgivning og sproghåndtering ofte viser sig at have afgørende betydning for succes.

Igennem vores baggrund, færdigheder og erfaring besidder vi unikke kompetencer netop på disse områder og ønsker at styrke danske virksomheders forretninger i og med Polen, herunder kan vi tilbyde assistance og/eller projektledelse f.eks. ved følgende aktiviteter:

Geografisk har vi bedst kendskab til og netværk i amterne Wroclaw (woj. Dolnośląskie), Katowice (woj. Śląskie) og Szczecin (woj. Zachodniopomorskie), men vi kan principielt servicere forretninger i det meste af Polen.

Vi vil gerne sammen med vores kunder definere og tilpasse omfang af vores assistance for at finde en løsning der svarer til de specifikke behov.